Nyheder


Her kan du læse om nogle af de nye byggerier som vi planlægger.

 

 

Villa ved Gudenåen

Villaen er tegnet til et egtepar, som ønsker en kompromisløs bolig for to og med gode muligheder for plads til overnattende gæster. Villaen nyder en unik placering på en stor naturgrund langs Gudenåen.Man ankommer til villaen gennem det åbne landskab med spret plantage-skovbeplantning.

 

 

By og bebyggelse

Ø- husene giver muligheden for at bo centralt i Bjerringbro by, i den østlige ende af centerområdet. Det nye kvarter – på den gamle grund for Nordre Skole – åbner muligheden for, at bosætte sig i en helt ny, unik og spændende bydel. Således er der her

skabt en boligbebyggelse – som alternativ til de eksisterende mere traditionelle bymiljøer i Bjerringbro – der tilbyder en varieret boligbebyggelse, beliggende i et smukt samspil med lys og vand. Ø- husene er resultatet af en arkitektkonkurrence, afholdt i Maj 2006, hvor BUUS Totalbyg A/S forslag tegnet af KPF arkitekterne, blev udpeget som vinder. Områdets meget forskelligartede karakterer har fordret en nytænkende måde at tænke bebyggelse på, hvilken har afledt muligheden for at skabe den anderledes bymæssig bebyggelsestruktur, der introducere helt nye boligmæssige kvaliteter.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Møllehusene

Projektet består af tre ens punkthuse i fem etager som er placeret i byens gamle park, hvilket er en helt unik placeringi forhold til indkøbs- og transportmuligheder og rummer samtidig rige muligheder for et aktivt friluftsliv. Hvert punkthus indeholder 14 boliage, mens der på femte etage indrettes en enkelt eksklusiv penthaus med 250 m2 terrasse.

Der er elevator i alle punkthusene med seperat stop ved penthaus-lejligheden

Forventet indflytning i perioden 2007-2008

Projektet er godt gennemtængt og opføres i gedine materialer. Køber har mulighed for at påvirke den indvendige indretning - eksempelvis køkkenet.


 

Villa ved gudeåen

Dette unikke funktionalistiske hus kommer til at ligge midt på en stor slettegrund ned til Gudenåen